Ha feliratkozik hírleve- lünkre, nem marad le akcióinkról, és részt vehet ingyenes  e-mail mini kurzusunkon, a- melyből megtudhatja, mire kell ügyeljen, ha fordíttatni szeretné do- kumentumait.Név:*
E-mail:*

Partnereink:

Miért érdemes a TRANSSOLUTION Fordítóiroda mellett döntenie?

A globalizálódó világ minden magánszemélytől, vállalattól, szervezettől megköveteli, hogy egyszerre több nyelvi közegben is képes legyen helytállni. A TRANSSOLUTION  alapvető hivatása az Ön szakmai sikerének támogatása, hogy általunk Ön kivívja illetve megtartsa kiérdemelt helyét az adott nemzetközi piacon.  Alapszolgáltatásunk a minőségi szakfordítás, az adott szakterület ismeretével rendelkező, az általunk felépített minőség ellenőrzési kritériumokon megfelelt fordítóink nagy gondossággal , gyorsan készítik el az Ön fordítását.   

A professzionális fordításhoz nemcsak a nyelv ismerete fontos, hanem az adott szakterületben való jártasság is alapvető. Fordítóink magas fokú szakképzettséggel rendelkeznek mind a nyelvismeret terén mind a szakmai végzettségükkel hozzásegítenek a fordítás minőségi megalkotásában. Közös célunk a határidők pontos betartása , azaz gyors fordítási munkálatok és a kiváló minőség az Ön sikere érdekében.

Alapszolgáltatásunk a minőségi szakfordítás, az adott szakterület ismeretével rendelkező, az általunk felépített minőség ellenőrzési kritériumokon megfelelt fordítóink nagy gondossággal készítik el az Ön fordítását jogi, gazdasági, tudományos és más területeken.

Minőség ellenőrzésünk lehetővé teszi, hogy megrendelőink számára magas színvonalú és elvárásaiknak megfelelő, gyors, interneten keresztül is megoldható fordítási szolgáltatást nyújthassunk.

Az általunk felépített minőségbiztosítási rendszer a legmagasabb fordítási követelményeknek megfelelő munkát biztosít Önnek
. Online rendszerünknek köszönhetően fordítóirodánk lehetőséget biztosít a net fordításra is.


Fordítóirodánk alapelvei:

Szakmai minőség

A professzionális fordításhoz nemcsak a nyelv ismerete fontos, hanem az adott szakterületben való jártasság is alapvető. Fordítóink magas fokú szakképzettséggel rendelkeznek mind a nyelvismeret terén mind a szakmai végzettségükkel hozzásegítenek a fordítás minőségi megalkotásában.

Nálunk minden fordítást az adott szakterületet kiválóan ismerő szakfordító végez. A jogi, kereskedelmi és pénzügyi, közgazdasági fordításokat képzett jogászok, elismert nemzetközi szakemberek végzik, a műszaki anyagok fordítását pedig a gazdaság minden területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező, nyelvileg kiválóan képzett szakmérnökök látják el. Mielőtt Ön az elkészült anyagot átvenné, irodánk magasan kvalifikált belső munkatársai többszöri alaki és tartalmi ellenőrzésnek vetik alá.

Jól felkészült, idegen nyelveket beszélő szakreferenseink a munka megrendelésétől kezdve a fordítás elkészüléséig figyelemmel kísérik megbízását. Már a munka megkezdése előtt tisztázzák Önnel a fordítással kapcsolatos elvárásait és szükség esetén egyeztetik a speciális szakkifejezéseket.

Szószedet, fordítást segítő adatbázis

A fordítóiroda által felépített minőségbiztosítási rendszer biztosítja, hogy az Ön szakfordítása olyan fordítóhoz kerül, aki rendelkezik az adott szakterületre jellemző szókinccsel. Ez

ért kérjük, ha nagy jelentőségű, anyagi illetve jogi kihatással bíró fordítási igényről van szó, küldje el a szöveghez tartozó speciális szószedetet, hogy az elkészült fordítást az adott szakterülethez tudjuk alakítani. Ha nem rendelkeznének szógyűjteménnyel, akkor mi elkészítjük Önnek azt a fordítói adatbázist, amivel a későbbi fordítások esetén is dolgozunk, hogy a fordítások minősége egyöntetű és konzekvens legyen.

Kedvezményes rendelési lehetőség

A fordítóiroda kedvezményeket is  biztosít  rendszeres megbízóinak, illetve nagy mennyiségű megrendelés esetén.

                Mennyiségi kedvezmények:

          60.000 leütés felett (kb. 40 oldal)                -5% a nettó díjból számolva
         150.000 leütés felett (kb. 100 oldal)            -10% a nettó díjból számolva

Magas szintű irodatechnikai szolgáltatás

Fordításaink során a legújabb számítástechnikai és kommunikációs eszközöket használjuk. A fordítandó anyagok nyomdai előkészítése során intelligens optikai karakterfelismerő szoftverünk segítségével megoldható a nehezen szerkeszthető PDF formátumban kapott forrásszövegek formázása. Így a megrendelő a fordítást ugyanolyan elrendezésben kaphatja vissza. Előfordulhat azonban, hogy a karakterfelismerő nem tudja értelmezni a képfeliratokat, ábramagyarázatokat, ebben az esetben a fordítást Word dokumentumban készítjük el.

Garancia

Minden teljesített szolgáltatásra garanciát vállalunk, ügyelünk bizalmára a hosszú távú együttműködés reményében.

Folyamatos ügyfélszolgálat

Megrendelését hétvégén is fogadjuk, illetve szükség esetén el is készítjük. Az Ön bizalmának elnyerése és megtartása számunkra elsődleges , az igényekhez való alkalmazkodás az Ön sikereit támogatja.

Folyamatos kapcsolattartás

A megrendelés felvételét követően folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az ügyféllel, hogy a fordítási folyamat során felmerülő változtatásokról időben értesíthessük fordítónkat. Az összehangolt munka biztosítja, hogy a fordítás a minőségi szempontok szakszerű, folyamatos érvényesítését követően kerül vissza az ügyfélhez.

Határidők pontos betartása

Az előre egyeztetett fordítási határidőket minden esetben betartjuk, munkája során nem kell aggódnia az esetleges késési időkön. Minden esetben az Ön igényei az elsődlegesek.

Titoktartási kötelezettség

A TRANSSOLUTION által fordított szövegeket üzleti titokként kezeljük, biztosítjuk, hogy sem a forrás, sem a célszöveg ne kerülhessen illetéktelen kezébe. Külön kérésére, a lefordított dokumentumot megsemmisítjük.